MARKKU VIERULA

Markkinoinnin ja viestinnän integraatio, #siilotnurin

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset toimivat edelleen siiloissa. Siitäkin huolimatta, että olemme siirtyneet vuorovaikutuksen, tietotyön ja verkostoissa toimimisen aikakauteen. Yrityksessä on edellytyksiä paljon parempaan tehollisuutee. Webinaarissa tuomme nämä mahdollisuudet esille.
Markkinoinnin ja viestinnän integraatio -webinaarissa perehdymme yhteispelin edistämiseen. Käymme läpi esteitä, jotka estävät siilojen kaatamisen ja kuulemme hyödyistä, joita integroitu toiminta tuo tullessaan. Yrityksissä on paljon erilaista teknistä, taktista, tiedollista ja taidollista osaamista. Se on vain hajautettu ympäri organisaatiota. Jokaisessa organisaatiossa on edellytyksiä parempaan.
Aleksi Litovaara - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.
#MARKKINOINTI
#VIESTINTÄ
#INTEGRAATIO
#SIILOTNURIN

Hinta alk. 1000€ + alv 24% / max. 25 osallistujaa. Lisähenkilöt +47€/osallistuja

Luennon kesto on yleensä 60-90 minuuttia. Luento toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa sovittavana ajankohtana. Hinta sisältää luennon, ei teknistä toteutusta.

MARKKU VIERULA

Markku Vierula on luonut kansainvälisestikin ainutlaatuisen Löydä kilpailuetu ™ -työkalupakin. Työkalupakki sisältää muun muassa seitsemän strategista suuntaa, joiden avulla tuote, palvelu, yritys tai organisaatio voi ryhtyä etsimään kilpailuetuaan.  Suunnat tarjoavat mahdollisuuden etsiä kilpailuetua myös sieltä mistä sitä ei ymmärretä edes hakea. Kilpailuetuja on kolme erilaista: strateginen kilpailu, ratkaiseva kilpailuetu ja erotteleva kilpailuetu. 

INSPIROIDU MYÖS NÄISTÄ