PAULIINA SEPPÄLÄ

MITEN INNOSTAT IHMISET OSALLISTUMAAN

Miten saat ihmisjoukot innostumaan yhteisestä tempauksesta ja miten fasilitoit innostuneita joukkoja?

Pauliina Seppälän esimerkit liittyvät sosiaalisessa mediassa syntyneisiin kansaliikkeiden kaltaisiin ilmiöihin joiden sytyttäjänä ja fasilitoijana luennoitsija on itse toiminut. Kuitenkin sama ajattelutapa pätee myös muualle, vaikkapa siihen miten organisaation sisällä saa muut innostettua ja sitoutettua.

Keynotepuhuja Pauliina Seppänen - puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.
#OSALLISTAMINEN
#COCREATION

Hinta 1100€ + alv 24%.

Luennon kesto on 30 minuuttia jonka jälkeen 15-30 minuuttia keskustelua ja kysymyksiä. Luento toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa sovittavana ajankohtana. Hinta sisältää luennon, ei teknistä toteutusta.

Keynotepuhuja Pauliina Seppänen - puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

PAULIINA SEPPÄLÄ

Pauliina Seppälä on osallistumisen, yhteiskunnan, some-viestinnän ja co-creation-ajattelun asiantuntija, jonka tunnetuimpia hankkeita ovat Mesenaatti.me, Yhteismaa ja Siivouspäivä. Hänen uusin avauksensa on Citymaalaiset-työryhmä, joka väittää että yhä useampi kaupunkilainen haluaa asua myös maalla, ja työskentelee yhdessä esimerkiksi kuntien kanssa jotta toive toteutuisi. Pauliina on Vuoden Yhteiskuntatieteilijä 2016 ja hän oli Kauppalehden Suomen 100 vaikutusvaltaisinta -listalla v.2015.

INSPIROIDU MYÖS NÄISTÄ

Yksilön ja yhteisön resilienssi muutoksessa

Yksilön ja yhteisön resilienssi muutoksessa

Työelämän muutostilanteet herättävät tunteita ja synnyttävät haastavia tilanteita erityisesti siksi, että ne ovat omiaan järisyttämään työntekijöiden psykologisia perustarpeita.