PAULIINA SEPPÄLÄ

CITYMAALAISET TULEVAT! MITEN MAASEUTU VOI HYÖTYÄ?

Citymaalaiset on Heli Mäenpään, Sirkku Varjosen ja Pauliina Seppälän käyttöön ottama käsite ilmiölle, jossa ihmiset haluavat asua ja elää sekä urbaanissa että maaseutumaisessa ympäristössä – ja siitä miten yhä useampi myös toteuttaa tämän haaveen. Citymaalaiset-työryhmä väittää, että ilmiö tulee kasvamaan voimakkaasti. Luennossa Pauliina Seppälä kertoo mistä on kyse, millaisia ihmisiä citymaalaiset ovat, mitkä trendit houkuttelevat citymaalaisuuden lisääntymiseen, ja mitä kunnat voivat ottaa huomioon jos haluavat toimia hyvinä maaseutukohteina citymaalaisille.

Luento 30-45 minuuttia, kysymykset ja keskustelu 15-30 minuuttia.

Keynotepuhuja Pauliina Seppänen - puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

#OSALLISTAMINEN
#JOUKKORAHOITUS

Hinta 1100€ + alv 24%.

Luennon kesto on 30 minuuttia jonka jälkeen 15-30 minuuttia keskustelua ja kysymyksiä. Luento toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa sovittavana ajankohtana. Hinta sisältää luennon, ei teknistä toteutusta.

Keynotepuhuja Pauliina Seppänen - puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

PAULIINA SEPPÄLÄ

Pauliina Seppälä on osallistumisen, yhteiskunnan, some-viestinnän ja co-creation-ajattelun asiantuntija, jonka tunnetuimpia hankkeita ovat Mesenaatti.me, Yhteismaa ja Siivouspäivä. Hänen uusin avauksensa on Citymaalaiset-työryhmä, joka väittää että yhä useampi kaupunkilainen haluaa asua myös maalla, ja työskentelee yhdessä esimerkiksi kuntien kanssa jotta toive toteutuisi. Pauliina on Vuoden Yhteiskuntatieteilijä 2016 ja hän oli Kauppalehden Suomen 100 vaikutusvaltaisinta -listalla v.2015.

INSPIROIDU MYÖS NÄISTÄ