PAULIINA SEPPÄLÄ

JOUKKORAHOITUS HALTUUN

45 minuutin luento, jossa käydään läpi joukkorahoituksen perusteet ja markkinointi. Kohteena on ennen kaikkea vastikepohjainen (ei osakesijoittaminen) joukkorahoitus.

15 minuuttia keskustelua ja kysymyksiä. Tarvittaessa voidaan pitää joukkorahoitusklinikka jossa osallistujien hankkeisiin kehitetään yhdessä hyviä joukkorahoituskampanjakonsepteja.

Keynotepuhuja Pauliina Seppänen - puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

#OSALLISTAMINEN
#JOUKKORAHOITUS

Hinta 1100€ + alv 24%.

Luennon kesto on 30 minuuttia jonka jälkeen 15-30 minuuttia keskustelua ja kysymyksiä. Luento toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa sovittavana ajankohtana. Hinta sisältää luennon, ei teknistä toteutusta.

Keynotepuhuja Pauliina Seppänen - puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

PAULIINA SEPPÄLÄ

Pauliina Seppälä on osallistumisen, yhteiskunnan, some-viestinnän ja co-creation-ajattelun asiantuntija, jonka tunnetuimpia hankkeita ovat Mesenaatti.me, Yhteismaa ja Siivouspäivä. Hänen uusin avauksensa on Citymaalaiset-työryhmä, joka väittää että yhä useampi kaupunkilainen haluaa asua myös maalla, ja työskentelee yhdessä esimerkiksi kuntien kanssa jotta toive toteutuisi. Pauliina on Vuoden Yhteiskuntatieteilijä 2016 ja hän oli Kauppalehden Suomen 100 vaikutusvaltaisinta -listalla v.2015.

INSPIROIDU MYÖS NÄISTÄ