Perttu Pölönen

Disruptiivinen innovaatio

Tulevaisuuden ajatellaan usein olevan nykyhetken ehostettu versio – se mitä meillä on nyt on tulevaisuudessa vain parempaa, nopeampaa ja tehokkaampaa. Entä jos tulevaisuus on jotain ihan muuta? Disruption ajatus lähtee siitä, että maailmaa ei muuteta taistelemalla nykyistä ratkaisua vastaan, vaan luomalla vaihtoehto, joka saa nykyisen ratkaisun näyttämään tarpeettomalta. Informaatioteknologiat, alustatalous ja globaali verkottunut maailma ovat luoneet valtavat mahdollisuudet uusille toimijoille ja nyt tarvitaan mielikuvitusta, jotta osataan nähdä, mistä muutos todella tulee ja kuka on kilpailija. Vaikka kriisi voi tuhota paljon, se voi luoda tilalle vielä enemmän.

Otsikoita:
Disruptio ja bisneksen uudet pelisäännöt
Mielikuvituksen rajat eivät ole maailman rajat
Älä ole ensimmäinen, vaan nopea kakkonen… ei hidas vitonen!
Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista

Voit pyytää tarjouksen puheenvuorosta suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Pertulle ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

Perttu Pölönen on futuristi, keksijä ja tietokirjailija. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa. Perttu on kokenut puhuja, joka on pitänyt yli 850 puheenvuoroa 15 eri maassa.