Perttu Pölönen

Elinikäinen oppiminen – osaatko olla aloittelija?

 

Osaamista pitää päivittää kuin puhelinta ja kehityksen perässä pysyminen edellyttää jatkuvaa uudistumista. Tarvitsemme kykyä palata takaisin aloittelijan rooliin, uudestaan ja uudestaan. Sanoilla aloittelija tai amatööri ei kuitenkaan pitäisi olla negatiivista kaikua, sillä taito katsoa ympärille tuorein silmin kuin näkisi tutut asiat ensimmäistä kertaa on arvokas. Asiantuntijuus voi käydä raskaaksi, mutta aloittelijalla on vapaus. Voiko aikuinenkin siis olla aloittelija? Miten opitaan pois vanhasta, jotta jotain uutta voi syntyä? Osaatko olla aloittelija?

Vaihtoehtoisia otsikoita:
Elinikäinen oppiminen – osaatko olla aloittelija?
Edelläkävijät ovat aloittelijoita
Saako asiantuntija olla aloittelija?
Miten löytää motivaatio aloittaa uudestaan?

Voit pyytää tarjouksen puheenvuorosta suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Pertulle ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

Perttu Pölönen on futuristi, keksijä ja tietokirjailija. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa. Perttu on kokenut puhuja, joka on pitänyt yli 850 puheenvuoroa 15 eri maassa.