Perttu Pölönen

Muutos

Mikä estää meitä kokeilemasta tai tekemästä jotain uutta? Esimerkiksi uskalluksen puute, vakiintuneet tottumukset, riskinottokyvyn tai mielikuvituksen puute, opittu avuttomuus vai jotain muuta? Mitä muutosjarruja meillä on? Muutos vaatii optimismia, rohkeaa uudistumista ja toisinaan jopa alkuperäisen liiketoimintamallin kyseenalaistamista. Monet innovaatiot ovat lähteneet liikkeelle umpikujista. Pessimistit vaikuttavat ehkä fiksuilta, mutta optimistit oppivat. 
 

Otsikoita:
10 oppituntia muutoksesta
Älä anna hyvän kriisin mennä hukkaan
Teknologia on helppoa ja ihmiset vaikeita. Mistä löytyy uskallus kokeilla uutta?
Maailmasta pitää tehdä parempi paikka, ei tehokkaampi

Voit pyytää tarjouksen puheenvuorosta suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Pertulle ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

Perttu Pölönen on futuristi, keksijä ja tietokirjailija. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa. Perttu on kokenut puhuja, joka on pitänyt yli 850 puheenvuoroa 15 eri maassa.