Perttu Pölönen

Kohtaamisten tulevaisuus

Miksi potilaat kertoivat oireistaan rehellisemmin sairaalarobotille kuin ihmislääkärille? Miksi sodasta palanneet sotilaat valitsivat mieluummin anonyymin koneen kuin ihmisen, jolle kertoa kokemuksistaan? Mikä on kohtaamisten merkitys? Etätyö vei elämästä kolmiulotteisuuden. Olemme kyllästyneet somen kiiltokuviin ja käsikirjoitettuun sisältöön. Tarve aitoudelle kasvaa tulevaisuudessa ja haluamme jotain autenttista. Tuputtaminen ei toimi ja myyjien kikkakolmoset tunnistetaan jo kaukaa. Miten saavuttaa ihminen 2020-luvulla niin, että hän kuuntelee? Mitä sellaista sinulla on, mitä ei saa Googlelta tai ChatGPT:ltä?
 

Otsikoita:
Kohtaamisten tulevaisuus
Mitä sellaista sinulla on, mitä ei saa Googlelta?
Miten tavoittaa ihminen 2020-luvulla niin, että hän kuuntelee?
Vaikuttava vuorovaikutus

Voit pyytää tarjouksen puheenvuorosta suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Pertulle ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

Perttu Pölönen on futuristi, keksijä ja tietokirjailija. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa. Perttu on kokenut puhuja, joka on pitänyt yli 850 puheenvuoroa 15 eri maassa.