Perttu Pölönen

Tulevaisuuden taidot ja identiteetit

Jos sinut lähetettäisiin takaisin koulun penkille, mitä toivoisit, että sinulle opetettaisiin? Minkä taitojen uskot korostuvan tulevaisuudessa? Perttu kertoo, mihin meidän jokaisen olisi hyvä keskittyä enemmän jo nyt ja esittelee taitotittelit, sanat, joilla omaa osaamista voisi kuvailla perinteistä työnimikettä vivahteikkaammin. Oletko kenties kirkastaja, mahdollistaja, innostaja, kiteyttäjä, tukija, joustavoittaja, yhdistäjä tai jotain muuta?

Otsikoita:
Tulevaisuuden taidot
Tulevaisuuden lukujärjestys
Kirkastaja, mahdollistaja, innostaja, kiteyttäjä… Kuka sinä olet?
Millainen osaaminen korostuu tulevaisuudessa?

Voit pyytää tarjouksen puheenvuorosta suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Pertulle ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

Perttu Pölönen on futuristi, keksijä ja tietokirjailija. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa. Perttu on kokenut puhuja, joka on pitänyt yli 850 puheenvuoroa 15 eri maassa.