Perttu Pölönen

Työelämän murros

Työelämä pirstaloituu, keikkatyöläisyys yleistyy ja mikroyrittäjyys lisääntyy. Minkälainen osaaminen auttaa tulevaisuudessa? Kannattaako keskittyä yhteen asiaan vai tehdä kaikenlaista? Perttu maalaa puheenvuorossaan ison kuvan työn tulevaisuudesta ja puhuu muun muassa ihmisen ja koneen yhteistyöstä, inhimillisistä taidoista, uusista koulutusmahdollisuuksista, asiantuntijuuden muuttumisesta ja sukupolvien välisestä dialogista. Tulemmeko näkemään inhimillisen vallankumouksen?

Otsikoita:
Työelämän inhimillinen vallankumous
Koulutus ei meitä pelasta, vaan osaaminen
Ihmisen ja koneen yhteistyö
Millaista on tulevaisuuden työ?

Voit pyytää tarjouksen puheenvuorosta suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Pertulle ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

Perttu Pölönen on futuristi, keksijä ja tietokirjailija. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa. Perttu on kokenut puhuja, joka on pitänyt yli 850 puheenvuoroa 15 eri maassa.