Perttu Pölönen

Vastuullisuus

Meidän tulisi tehdä asioita, joista isovanhemmat olisivat ylpeitä ja lastenlapset kiitollisia. Kestävä elämä vaatii ajattelutavan päivittämistä: omistamisen merkitys tulee muuttumaan ja se luo mahdollisuuden myös uudelle liiketoiminnalle. Mitä Z-sukupolvi haluaa ja mistä asiakkaat maksavat nyt ja tulevaisuudessa? Miten tehdään muutos vastuullisempaan suuntaan? Toisaalta, muutos ei ole itseisarvo. Näemmekö, mitä ongelmia uudet ratkaisut tuovat, osaammeko katsoa tarpeeksi kauas? Mistä tunnistaa aidosti kestävän vaihtoehdon?

Otsikoita:
Vastuullisuus – kilpailuedusta välttämättömyydeksi
Kestävä elämä
Sanoista tekoihin – on liian myöhäistä olla pessimisti
Millaisen tulevaisuuden me haluamme?

 

Voit pyytää tarjouksen puheenvuorosta suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Pertulle ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

Perttu Pölönen on futuristi, keksijä ja tietokirjailija. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa. Perttu on kokenut puhuja, joka on pitänyt yli 850 puheenvuoroa 15 eri maassa.