UNNA LEHTIPUU

Sinä olet viesti!

Mistä vaikuttaminen syntyy, ja miten synnytät luottamuksen viestijänä ja puhujana? Entä millaisella kaavalla syntyy sytyttävä puhe? Mitä voimme oppia suurilta puhujilta? Entä miten esimies synnyttää viestinnällään luottamusta? Inspiraatiopuhe seminaariin tai harjoituspainotteinen puolen tai koko päivän valmennus yritykselle.
Keynotepuhuja Emilia Lahti

#viestintä
#esiintyminen

Hinta riippuu kestosta ja ryhmän koosta, kysy tarjous

Luento tai valmennus toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa sovittavana ajankohtana. Hinta ei sisällä mahdollisen webinaarin teknistä toteutusta.

Keynotepuhuja Emilia Lahti

UNNA LEHTIPUU

Unna Lehtipuu on puhuja, kuusinkertainen tietokirjailija, viestinnän ja vaikuttamisen valmentaja ja oman talouden ja sijoittamisen sparraaja sekä viestintätoimisto Framillan toimitusjohtaja.

Unna on yli 20 vuoden ajan valmentanut yritysten johtoa ja asiantuntijoita viestimään paremmin, korkeammalta ja näkyvämmin niin mediassa kuin erilaisten vaativien yleisöjen edessä. Myös kulttuurisen viestinnän haasteita hän on käsitellyt kirjassaan Kulttuuriälykäs bisnesviestijä.

Unnan puheenvuoroissa ja valmennuksissa ylitetään kynnys parempaan vaikuttamiseen, saadaan inspiraatiota tai taitoja sijoittamiseen ja säästämiseen, tai opitaan tekniikoita rakentaa puhe tai esitys, joka vie sanomansa perille asti.

INSPIROIDU MYÖS NÄISTÄ

Yksilön ja yhteisön resilienssi muutoksessa

Yksilön ja yhteisön resilienssi muutoksessa

Työelämän muutostilanteet herättävät tunteita ja synnyttävät haastavia tilanteita erityisesti siksi, että ne ovat omiaan järisyttämään työntekijöiden psykologisia perustarpeita.