Metsässä rentoutuva valtameripurjehtija ja viulisti SATU MORRI-NIEMELÄ

TYÖHYVINVOINTIA LUONTORETKELLÄ – SAMMALTERAPIAA JA METSÄN ÄÄNIÄ

Purjeveneen Atlantin yli kipparoinut FM, viulisti Satu Morri-Niemelä kertoo metsä-retkellä vastuullisuudesta ja inspiroi tiimiä tavoitteisiin.

Tule kanssani rauhoittavalle syksyiselle metsäretkelle, johon voimme yhdistää aisteja puhdistavia mindfulnessharjoituksia, makrovalokuvausta ja metsän antimiin tutustumista. Suunnittelen tapahtumanne kohdemaastoon ryhmällenne ja päivän säähän sopivan kävelyreitin taukoineen.

Metsäretki on aina ainutlaatuinen elämys, jota syvennän kertomalla reitin metsätyypeistä ja kasveista, linnuista ja eläimistöstä.

Valokuvaamme kokemuksia yhdessä sopimamme teeman mukaan (esim. makro, maisema, tunnelma, valo). Retken päätteeksi valitsemme valokuvat teeman mukaiseen lyhytvideoon. Retken kesto valokuvauksineen ja taukoineen enintään 2 tuntia. Osallistujilla tulee olla säänmukainen vaatetus.

Keynotepuhuja Emilia Lahti

#TIIMITAPAHTUMA
#TYÖHYVINVOINTI
#VASTUULLISUUS
#INSPIRAATIO

Hinta 1750€ + alv 24%

Luontoretken kesto on n.2 tuntia. Se toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa sovittavana ajankohtana. Hintaan lisätään toteutuneet matkakulut kohteeseen.

Keynotepuhuja Emilia Lahti

SATU MORRI-NIEMELÄ

Satu on viimeisen kymmenen vuoden aikana metsäretkeillyt Hetasta Jurmoon, Meri-Lapista Itä-Suomeen, hän on myös tutustunut Euroopassa, Afrikassa ja Väli-Amerikassa eri metsätyyppeihin, metsän uudelleenistuttamiseen, metsän vastuulliseen hyödyntämiseen ja luonnon monimuotoisuuteen. Hän on vaeltanut paitsi Kolin rinteillä, lukuisilla Atlantin saarilla, Norjan vuonoilla ja jäätiköillä, Portugalin ja Espanjan kukkuloilla, sademetsissä ja tunturiylängöllä.

INSPIROIDU MYÖS NÄISTÄ