AKU VARAMÄKI

Työn ilo

Ilo huokuu Akusta! Hänen uusin kantava teemansa työpäivämuotoilussa on ilon tuominen osaksi työtä ja arkea. Hän haluaa auttaa jokaista tunnistamaan omat ilon lähteensä erityisesti raskaan pandemia-ajan ja kansainvälisten konfliktien vastapainona. Hän lahjoittaa yhteensä neljän luennon puhujapalkkiot kokonaan Ukrainaan. Yhden 2h puheenvuoron hinta on 2500e + alv ja puheenvuoron teemana on työn ilo. Tavoitteena on siis saada kasaan 10 000 euron potti ja tukea samalla suomalaisten työyhteisöjen voimavaroja ja resilienssiä kriisin keskellä.
Keynotepuhuja Emilia Lahti

#työpäivämuotoilu
#ilo

Hinta 2500€ + alv

Kesto on . 2 tuntia. Luento toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa sovittavana ajankohtana. Hinta sisältää luennon, ei mahdollista webinaarin teknistä toteutusta.

Keynotepuhuja Emilia Lahti

AKU VARAMÄKI

Työpäivämuotoilija, keynotepuhuja Aku Varamäki on innostava muutosagentti ja paremman työelämän puolestapuhuja.

Työpäivämuotoilija Aku Varamäki on työn murrosta käsittelevän Future proof – tulevaisuuden työkirja -teoksen kirjoittaja. Hän on muutosagentti ja tulevaisuuden työn puolestapuhuja, joka haluaa rohkaista ihmisiä muotoilemaan itsensä näköistä työelämää ja tulevaisuutta.

Akun tavoitteena työpäivämuotoilijana on auttaa ihmisiä ja organisaatioita näkemään muutoksessa mahdollisuuksia ja antaa heille konkreettisia työkaluja muutoksen aikaansaamiseen omassa arjessaan. Hän on innostava puhuja, joka yhdistää esityksissään mielellään henkilökohtaisia havaintojaan aikamme kiinnostaviin ilmiöihin.