Janna Meunier

Uusi suunta elämälle – joustavuuden taito

 

 

Janna Meunier kutsuu kuulijansa miettimään muutosta, missä sen suhteen ollaan juuri nyt ja mitä asialle voisi seuraavaksi tehdä. Hän kertoo esityksessään muutoksen tielle nousevista esteistä ja muutoksen eri puolista. Hän kuvaa, miten muutos syntyy ja mitä muutos edellyttää. Janna esittelee puheenvuorossaan psykologisen joustavuuden taidon, joka on mielen hyvinvoinnille keskeinen metataito. Kuulijoitaan Janna kannustaa konkreettisesti harjoituksen avulla ottamaan askeleen kohti itselleen tärkeää muutosta ja sen toteuttamista. Osa kuulijoista yleensä ottaa tämän harjoituksen käyttöönsä jatkossakin.

Jannan puheenvuoro antaa kuulijoille henkilökohtaisia konkreettisia taitoja harjoittaa jatkossa psykologista joustavuutta, mikä auttaa työelämän vaatimusten ja arjen kiireen hallinnassa. Harjoitteiden vuoksi puheenvuoroon kuuluu ennakkokeskustelu, jossa koulutus muokataan teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Voit pyytää tarjouksen puheenvuorosta suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Jannalle ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

Janna Meunier on psykologi (PsM), kognitiivisen käyttäytymisterapian kouluttajapsykoterapeutti, työnohjaaja ja Association for Contextual Behavioural Science Finlandin hallituksen jäsen ja tietokirjailija (Janna Meunier: Mielen jumeista joustavuuteen – Kuinka tulla toimeen epävarmuuden kanssa, Atena, 2023).