ALEKSI LITOVAARA

Vinkkejä työn ja arjen hyvinvointiin

Meillä kaikilla on osaamista huolehtia itsestämme sekä taitoa valjastaa paras potentiaalimme työntekoon – mutta muistammeko käyttää osaamistamme?  Päivitä työkalusi ja anna itsellesi mahdollisuus kukoistaa työssäsi.

#HYVINVOINTI
#TYÖHYVINVOINTI

Luennon kesto on 60-90 minuuttia. Luento toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa sovittavana ajankohtana. Hinta sisältää luennon, ei teknistä toteutusta. Hinta sisältää arvonlisäveron 24%.

 

ALEKSI LITOVAARA

Aleksi on hymyn voimaan uskova entinen huippu-urheilija, haluttu mindfulness luennoitsija ja coach joka vahvistaa suomalaisten työhyvinvointia ilon ja aitouden kautta.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämänkaaren huomiointi korostuvat työurien pidetessä ja siksi Aleksi Litovaara tarjoaakin ihmisille eväitä uusiutumiskykyyn ja palautumiseen. Aleksin intohimona on kehittää työkulttuuria motivoivaan, myötätuntoiseen ja vahvuuksien kautta toimivaan suuntaan. Läsnäolon voima ja sen aikaansaama rento valppaus ovat oivalluksia, joita Aleksi haluaa auttaa asiakkaita kokemaan. Pakottavan ja uuvuttavan suorittamisen korvautuessa kirkkaalla ja keskittyneellä mielellä, sujuu työkin tuloksellisemmin. Lisääntynyt energisyys löytyy luontaisten vahvuuksien tai sisäisen palon vahvistumisesta. Inspiroivimpia ovat hetket, joissa asiakkaat löytävät aitouden – päästäkseen tähän, Aleksi opettaa rohkeutta olla haavoittuvaisuuden ja rehellisyyden äärellä.

Aleksi Litovaara haluaa lisää pehmeitä arvoja, ystävällisyyttä, iloa ja aitoja kohtaamisia työelämään – ja koko maailmaan.

INSPIROIDU MYÖS NÄISTÄ

Yksilön ja yhteisön resilienssi muutoksessa

Yksilön ja yhteisön resilienssi muutoksessa

Työelämän muutostilanteet herättävät tunteita ja synnyttävät haastavia tilanteita erityisesti siksi, että ne ovat omiaan järisyttämään työntekijöiden psykologisia perustarpeita.