ELISABET LAHTI, YTM, MAPP, johtajuusvalmentaja ja sisututkija

VOIMAUTTAVAA ETÄTYÖARKEA

Elämme modernin historian murrosta, jonka keskellä vahvimmatkin meistä kokevat pelkoa ja väsymystä. Oman energian, sisäisen voiman, kohottavan kommunikaation ja ajattelun kirkkauden johtaminen ovat perustavaa laatua olevia avaimia niin työn laadun kuin oman henkisen jaksamisen kannalta. Onneksemme ne ovat taitoja eivät taikaa, ja niiden kehittämiseen on valmiudet ihan jokaisella.

Työskenteletpä osana tiimiä tai johdat ihmisiä tiimeissä, Elisabetin luento elämän ja työn navigoimisesta vastoinkäymisten keskellä antaa sinulle tieteeseen ja kokemukseen perustuvia työkaluja, joiden avulla synnyttää voimaa, uskoa ja toimintaa —yhdessä tiiminä ja erikseen yksilönä.

Osallistujat saavat ymmärryksen siitä, miten yhteyden luominen (kasvotusten ja etänä) tiimissä on juuri nyt erityisen tärkeää ja että nuo kyvyt ovat itse asiassa meihin sisäänrakennettuna.  Opit miten synnyttää läsnäoloa pienten mikrohetkien kautta, välttää tyypillisimmät mokat, jotka rikkovat yhteyden ja kokea sujuvien yhteyksien tuoma onnistumisen ilo. Luennon ytimessä ovat työkalut Authentic Relating johtajuuskoulutuksesta, joita Elisabet myös opettaa.

#ETÄTYÖ
#JOHTAJUUS

Webinaarin kesto on 60 minuuttia. Webinaari toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa sovittavana ajankohtana. Hinta sisältää luennon, ei teknistä toteutusta.

Keynotepuhuja Emilia Lahti
Keynotepuhuja Emilia Lahti

ELISABET LAHTI

Elisabet Lahti on palkittu kouluttaja ja puhuja, joka työskentelee kansainvälisesti tulevaisuuden organisaatiokulttuurin ja johtajuuden kehittämisen parissa. Loppuvaiheen väitöskirja elämänvoimasta ja sisusta ihmisyyteen liittyvän kasvun katalyyttina, työn alla oleva esikoisteos Lempeä voima (Sounds True 2022) sekä Elisabetin oman elämän peloton asenne moninaisten henkilökohtaisen haasteiden voittamiseen tekevät hänestä harvinaisen yhdistelmän akateemista juurevuutta ja käytännön toteutusta kera inhimillisen lämmön, joka välittyy osallistujille lähellä ja kaukana.

”Voin lämpimästi suositella Elisabetia myös online-esiintyjänä. Vaikka hän oli maailman toisella laidalla ja etänä, hän oli silti esityksessään niin lähellä yleisöä ja läsnä. Hänen sanansa ja viestinsä sisusta tekivät meihin kaikkiin erittäin suuren vaikutuksen. Elisabetista ja hänen aiheistaan on puhuttu päivittäin esityksen jälkeen. Inspiroivaa!” – Elina Varamäki, vararehtori, Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

INSPIROIDU MYÖS NÄISTÄ

Voittava ja hyvinvoiva tiimi

Voittava ja hyvinvoiva tiimi

Evoluutiossa ne lajit selvisivät, jotka oppivat kommunikoimaan — sama pätee huipputiimeihin. Luennon aikana Emilia jakaa lähes vuosikymmenen aikana tekemänsä työn ja tutkimuksen kautta parhaiksi toteamansa työkalut tiimien käyttöön menestyksen avaimiksi.

Kriisistä kasvuun

Kriisistä kasvuun

Kuulijat saavat aivotutkimuksen, psykologian ja viimeisimmän sisututkimuksen kautta ymmärryksen siitä, miksi haastavat ajat ovat henkisesti niin haastavia ja miten voimme navigoida niitä levosta ja rohkeudesta käsin.