ELISABET LAHTI, YTM, MAPP, johtajuusvalmentaja ja sisututkija

VOITTAVA JA HYVINVOIVA TIIMI

Avaimia sisukkaaseen arkeen epävarmuuden aikakautena Elämme modernin historian murrosta, jonka keskellä vahvimmatkin meistä kokevat pelkoa ja väsymystä. Oman energian, sisäisen voiman, kohottavan kommunikaation ja ajattelun kirkkauden johtaminen ovat perustavaa laatua olevia avaimia niin työn laadun kuin oman henkisen jaksamisen kannalta. Onneksemme ne ovat taitoja eivät taikaa ja niiden kehittämiseen on valmiudet ihan jokaisella.

Työskenteletpä osana tiimiä tai johdat ihmisiä tiimeissä, Elisabetin luento elämän ja työn navigoimisesta vastoinkäymisten keskellä antaa sinulle tieteeseen ja kokemukseen perustuvia työkaluja, joiden avulla synnyttää voimaa, uskoa ja toimintaa—yhdessä tiiminä ja erikseen yksilönä.

Evoluutiossa ne lajit selvisivät, jotka oppivat kommunikoimaan—sama pätee huipputiimeihin. Luennon aikana jaan lähes vuosikymmenen aikana tekemäni työn ja tutkimuksen kautta parhaiksi toteamani työkalut tiimien käyttöön menestyksen avaimiksi. Aiheina mm. psykologinen turvallisuus, sydämen sisu, pehmeät taidot uuden arjen kovana valuuttana, miten johtaa omia tunteita ja synnyttää rohkaiseva, ravitseva yrityskulttuuri pienten arjen mikrotekojen kautta. Tämä on ennen kaikkea kutsu matkalle henkilökohtaiseen kasvuun. Sen ei tarvitse olla vaikeaa, kun meillä on tarvittava perustieto tuosta matkasta, sen tarkoituksesta ja metodeista.

Keynotepuhuja Emilia Lahti

#TIIMITYÖ
#HYVINVOINTI

Hinta 2750€ + alv 0%.

Webinaarin kesto on 60 minuuttia. Webinaari toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa sovittavana ajankohtana. Hinta sisältää luennon, ei teknistä toteutusta.

Keynotepuhuja Emilia Lahti

ELISABET LAHTI

Elisabet Lahti on palkittu kouluttaja ja puhuja, joka työskentelee kansainvälisesti tulevaisuuden organisaatiokulttuurin ja johtajuuden kehittämisen parissa. Loppuvaiheen väitöskirja elämänvoimasta ja sisusta ihmisyyteen liittyvän kasvun katalyyttina, työn alla oleva esikoiteos Lempeä voima (Sounds True 2022) sekä Elisabetin oman elämän peloton asenne moninaisten henkilökohtaisen haasteiden voittamiseen tekevät hänestä harvinaisen yhdistelmän akateemista juurevuutta ja käytännön toteutusta kera inhimillisen lämmön, joka välittyy osallistujille lähellä ja kaukana.

”Voin lämpimästi suositella Elisabetia myös online-esiintyjänä. Vaikka hän oli maailman toisella laidalla ja etänä, hän oli silti esityksessään niin lähellä yleisöä ja läsnä. Hänen sanansa ja viestinsä sisusta tekivät meihin kaikkiin erittäin suuren vaikutuksen. Elisabetista ja hänen aiheistaan on puhuttu päivittäin esityksen jälkeen. Inspiroivaa!” – Elina Varamäki, vararehtori, Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

INSPIROIDU MYÖS NÄISTÄ