ETURIVIN ASIANTUNTIJAPUHUJAT, VAIKUTTAVAT YHTEISKUNNALLISET KESKUSTELIJAT, VALOVOIMAISET JUONTAJAT

TERVETULOA MUKAAN

Olemme luoneet läpinäkyvyyteen ja suoriin kontakteihin perustuvan alustan, jonne kutsumme Suomen eturivin asiantuntijapuhujat ja vaikuttavat yhteiskunnalliset keskustelijat ja valovoimaiset juontajat.

Verkkopohjainen mallimme haastaa alan vanhat toimintamallit ja tuo merkittäviä parannuksia puhujien asemaan, sopimisen tapoihin ja läpinäkyvyyteen. Kustannusrakenteemme on matala verrattuna muihin ja ennen kaikkea välityspalkkiomme ovat merkittävästi nykyistä tasoa pienemmät.

Keynote.fi on suunniteltu alan johtavien puhujien kanssa ja siksi uskomme, että haluat liittyä joukkoomme. Lue lisää toimintamallin eduista ja ota meihin yhteyttä.

EDUT PUHUJILLE

PUHUJASIVUSI – TEE LÄHTEMÄTÖN VAIKUTUS

Saat oman puhujasivusi, josta saat muokata juuri haluamasi kaltaisen. Sivuillasi listatut puheenvuorojesi suosikkiotsikot auttavat asiakkaita valitsemaan sinut. Puhujasivusi on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

HAKUKONEOPTIMOINTI – OMAT AVAINSANASI OVAT TÄRKEITÄ

Hoidamme hakukoneoptimoinnin puolestasi ja autamme tarvittaessa myös sisällöntuotannossa.

PÄÄTÄ ITSE HINNOITTELUSTASI – TIEDÄT MYÖS MITÄ ASIAKAS MAKSAA ESIINTYMISESTÄSI

Toimeksiannon laskutus on selkeä: Keynote laskuttaa asiakkaalta 20% järjestelypalkkion varauksen yhteydessä ja puhuja 80% puhujapalkkion tilaisuuden jälkeen.

PUHUJAYHTEISÖ JA AMMATILLINEN KEHITYS

Keynote -yhteisöstä löydät nopeasti apua, jos elämä menee mutkikkaaksi tai tie nousee pystyyn. Meillä autetaan kaveria. Myöhemmin tapaamisissamme autamme myös ammatillisessa kehittymisessä ja verkostoitumisessa, jos sitä kaipaat.

ASIAKAS KIINNOSTUU SINUSTA – SAAT SUORAN YHTEYDENOTON

Asiakkaat voivat lähettää sinulle suoran tarjouspyynnön niin, että sähköpostiosoitteesi pysyy luottamuksellisena. Jos sopimus syntyy, kerro meille niin lähetämme asiakkaalle varauslaskun. Leijonanosan laskutat itse suoraan asiakkaalta tilaisuuden jälkeen.

ASIAKAS VOI TEHDÄ MYÖS AVOIMEN TARJOUSPYYNNÖN – UUSIA KASVOJA PUHUJAKSI?

Keynote -puhujat saavat näkyvyyden myös kaikkiin asiakkaiden tekemiin avoimiin tarjouspyyntöihin ja voivat halutessaan vastata niihin. Emme ohjaa asiakkaan valintoja, vaan haluamme antaa kaikille puhujillemme mahdollisuuden tarjota puheenvuoroa. Hinnoittelet ja laskutat palkkiosi edelleen itse suoraan toimeksiantajalta.

TOIMIMME LÄPINÄKYVÄSTI

Ei sitoumuksia, ei piilokuluja. Meillä ei ole yksinoikeuspuhujia eikä puhujilla muitakaan velvoitteita meidän suuntaamme. Emme ohjaa sinulle tulevaa kysyntää muille puhujille. Emme myöskään omi asiakassuhteitasi, vaan pyrimme kaikin tavoin tukemaan sinua rakentaessasi vahvoja asiakkuuksia.

Tervetuloa mukaan toimintaan – aloita jättämällä yhteystietosi jo tänään

Voit kertoa mm. millaisissa tilaisuuksissa olet ollut puhujana ja mitä puheenaiheesi ovat. Kerro myös, jos joku jo mukana oleva puhujamme voi toimia suosittelijanasi.