TUTUSTU ROSTERIIMME

PUHUJAT, JUONTAJAT JA MODERAATTORIT

Klikkaa kuvaa ja tutustu puhujiin ja puheenaiheisiin tarkemmin heidän omilla puhujasivuillaan. Tavoitat heidät suoraan henkilökohtaisesti lähettämällä viestin puhujasivun kautta. Moni puhujamme toimii myös ammattitaitoisena moderaattorina.

Esiintymiskieli

Esiintymiskieli
  • Suomi (77)
  • Englanti (76)
  • Ruotsi (2)
  • Espanja (1)
  • Hindi (1)
  • Mandariinikiina (1)

Puheenaiheet

Puheenaiheet

Aki Ahlroth

Aki Ahlrothilla on taito herätellä yleisöä ja tarkastella työelämän ilmiöitä ja tuttujakin aiheita yllätyksellisistä näkökulmista.

Ali Giray

Yrittäjä, vuoden pakolaismies ja kotouttaja Ali Giray haluaa olla sillanrakentaja uudelle Suomelle, jossa myös maahanmuuttajat osallistuvat yhteiskunnan rakentamiseen.

Anna Perho

Anna Perho on Suomen suosituimpia inspiraatiopuhujia, jonka missiona on väittää, viihdyttää ja valmentaa.

Antti Merilehto

Antti Merilehto puhuu tekoälystä, työn muutoksesta ja siitä miten voimme säilyttää mielekkyyden työssä. Vuoden puhuja 2018. Tietokirjailija: Tekoäly – matkaopas johtajalle.

Camilla Tuominen

Camilla Tuominen: Yksilöiden ja yritysten tulevaisuuden kilpailukyky riippuu siitä kuinka hyvät taidot heillä on ymmärtää ja johtaa tunteita.

Emilia Elisabet Lahti

Emilia Elisabet Lahti on palkittu kouluttaja ja sisututkija, jonka luennot vievät vahvalle matkalle sisäisen voiman ytimeen. Saat mukaasi työkalut, joilla suunnata kohti uutta ilman pelkoa.

Hanno Nevanlinna

Futuricen kulttuurijohtaja Hanno Nevanlinna puhuu miten työn merkitys täytyy rakentaa uudella tavalla ja kuinka yhteiskunnallinen impakti otetaan osaksi palvelu/tuotekehitystä.

Heikki Hiilamo

Sote-uudistuksen asiantuntija Heikki Hiilamo on yhteiskuntapolitiikan professori ja tietokirjailija, tutkimusalueina mm. tupakkayhtiöt, perhepolitiikka ja köyhyys.

Heli Arantola

Kuluttajatutkijan ja liikkeenjohtajan rooleissa yhdistyvät innovointi, kestävä kehitys ja kasvu. Heli Arantola tuo pöytään kuluttajan äänen ja tietää mitä on arki. Helillä on vahvat näytöt suuryritysten uudistamisesta eri toimialoilta.

Iida Mäkikallio

Psykologi Iida Mäkikallio on valmentanut vuosia tunnetaitoja ja sisäisen motivaation johtamista eri alojen yritysten johdolle ja työntekijöille.

Jaakko Savolahti

Jaakko Savolahti auttaa ihmisiä elämään terveempää ja parempaa elämää, kokonaisvaltaisella otteella. Jaakon monipuolinen tausta sisältää mm. maajoukkuetason urheilua, kiireisiä konsultin töitä ja uupumisen liian ison kokonaiskuorman alla.

Jarmo Manner

Jarmo Manner on poikkeuksellinen yhdistelmä liiketoiminnallista, kokemuksellista ja psykologista osaamista.

Johanna Linner Matikka

Käytännönläheinen yhteiskuntatieteilijä Johanna Linner on rohkea muutoksen puolestapuhuja, inhimillisyyden arvoon nostaja ja sydämellinen haastaja, jolla on kyky koskettaa kuulijaa aitoudella.

Joni Jaakkola

Joni Jaakkola on Optimal Performance -yrityksen perustaja, voimaharjoitteluvalmentaja, luennoitsija sekä hyvinvointialan yrittäjä. Mukaansatempaava ja humoristinen tyyli puree monenlaisiin kuulijoihin, insinööristä kovan tason johtajiin. Joni on suosittu luennoitsija yrityksissä ja tapahtumissa.

Juha Siltala

Professori Juha Siltala on suosittu ja monialainen luennoitsija, joka vuosikymmenten varrella on esiintynyt sadoissa koulutustilaisuuksissa ja seminaareissa.

Jukka Relander

Jukka Relanderilla on kattava näkemys median ja poliittisen päätöksenteon prosesseista ja tavoista, joilla yritysten ja organisaatioiden pitää näkyä ja kuulua menestyäkseen.

Jukka Viljanen

Jukka Viljanen on suomalainen seikkailujuoksija sekä valmentaja, joka on venyttänyt rajojaan kuumilla aavikoilla ja hyytävän kylmillä jäätiköillä. Hän puhuu motivaation ja uskaltamisen puolesta niin englanniksi kuin suomeksi.

Kaisa Jaakkola

Kaisa Jaakkola on bestseller-tietokirjailija (mm. Palaudu ja vahvistu), yrittäjä, jooga- ja mindfulness-ohjaaja CFM®, työhyvinvoinnin luennoitsija ja äiti. 

Kari Vitikainen

Maailmankatsomuksen olemusta ja islamia luotaava tutkimustyö ja vuosien kokemus Lähi-idästä tekevät KT Kari Vitikaisesta kouluttajan, joka voi tarinoillaan ja tiedoillaan mullistaa maailmankuvasi.

Kati Tiainen

Kati Tiainen on innostava puhuja digitaalisen transformaation, oppimisen, tietotyön muutoksen ja johtajuuden rajapinnassa. Hän on Microsoftin digitaalisen oppimisen strategiajohtaja.

Katri Lehtovaara

Katri Lehtovaara on opetusalan ammattilainen, joka puhuu innostavasti koulun kehittämisestä ja oppimisen kulttuurin merkityksestä. “Hyvinvoiva koulu on yhteisö, jossa oppiminen on koko yhteisön voimavara.”

Katriina Valli

Katriina on tekoäly-yrittäjä jolla on 23 vuoden kokemus ATK-alasta. Katriina on eläväinen esiintyjä ja puhuu automaatiosta ja tekoälystä maanläheisesti, kokemusten kautta.

Kert Kenner

Kert Kenner on yksi Suomen vaikuttavimmista modernin myynnin toimintatapojen kehittäjistä ja valmentajista. Kertin missiona on tehdä Suomesta parempi myyntimaa.

Kimmo Vehkalahti

Kimmo Vehkalahti on soveltava datatieteilijä ja tilastotaiteilija, Helsingin yli­opiston huippu­opettajien verkoston eli Opettajien akatemian jäsen ja suositun tilasto­tieteen MOOC-verkkokurssin tekijä. Hän puhuu laaja-alaisesti eri aiheista, kuten big data, tekoäly ja koneäly sekä datatieteestä / tilastotieteestä...

Lorenz Backman

Esiintymisen monipuolinen ammattilainen, teatteritaiteen maisteri Lorenz Backman tunnetaan juontajana, näyttelijänä ja mielenvalmentajana. Hän on myös Pelasta muistisairas ry:n toiminnanjohtaja.

Maarit Lassander

Erikoispsykologi Maarit Lassanderin osaamisaluetta on talouden psykologia, arvot ja onnellisuus sekä mindfulness, mihin liittyen hän on tehnyt väitöskirjansa. Hän puhuu psyykkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ja talouden yhtymäkohdista hyvän elämän kantavina voimina.

Markku Vierula

Markku Vierulan intohimona on suomalaisten yrittäjien sekä pk-yritysten toiminnan uudistaminen ja kehittäminen – liiketoimintalähtöisesti markkinoiden näkökulmasta.

Miia Paakkanen

Miia Paakkanen on Suomen myötätunto työssä -tutkimuksen pioneeri ja asiantuntija, kokenut työelämän tunnetaitojen valmentaja. Hän on myös monitieteinen ja kansainvälisesti verkostoitunut ja aktiivinen positiivisen psykologian ja organisaatiotieteen tieteentekijä ja käytäntöön soveltaja. Miiaa kuvataan aidosti välittävänä...

Mika D. Rubanovitsch

Yksi Suomen menestyneimmistä myyntivalmentajista ja -kirjailijoista, sparraaja, Johtajatiimin omistaja ja Myyntikapinan lipunkantaja, joka tarjoaa asiakkailleen korkean profiilin esimies- ja myyntitaitovalmennuksia ja konsultointia.

Mika Pantzar

Taloustieteiljä, kauppatieteiden tohtori Mika Pantzar on erikoistunut teknologiatutkimukseen ja käyttäjäläheisten innovaatioiden tutkimukseen.

Mika Tunturi

Monista sudenkuopista hengissä selviytynyt vapaaehtoistyön rautainen kokemusasiantuntija, joka on toteuttanut kolmenkymmenen vuoden aikana kymmenittäin vapaaehtoistyön toimintaa ja projekteja nuorten ja aikuisten kanssa. Mika nappaa hetkessä kiinni läsnäolijan ajatuksen ja kuljettaa kuulijoita oivaltamaan yhdessä.

Mikko Eerola

Inspiroiva, kansainvälinen keynotepuhuja digitalisaation liike­toiminta­mahdol­lisuuk­sista. Yksi Lohkoketjut – tiekartta päättäjille tietokirjan kirjoittajista.

Minna Koskelo

Tulevaisuus­muotoilija- ja coach Minna Koskelo haluaa nostaa keskus­teluun tulevaisuus­tietoisuuden, tulevaisuus­kestävyyden ja ihmis­keskeisyyden.

Minna Tervo

Liikuntafysiologi Minna Tervo on kuormittumisen ja palautumisen asiantuntija ja digitaalisen hyvinvointivalmennuksen ensimmäisiä kehittäjiä maailmassa. Innostavana esiintyjänä pidetty tohtori Tervo pitää kuulijat otteessaan ja on tunnettu tieteen popularisoija.

Niina Hietalahti

Niina Hietalahti on Anton & Anton ruokakaupan perustaja ja ruokastrategi, jota innostaa ruokabisneksen mahdollisuudet vaikuttaa jokapäiväisten kuluttajavalintojen kautta yksilön, yhteisön ja maapallon hyvinvointiin. Uusien teknologioiden ja fiksujen brändien yhteisvaikutuksella voidaan muuttaa maailmaa!

Niko Kivelä

Stand up -koomikko Niko Kivelä on yksi Suomen suosituimpia artisteja. Puhujana yllättävä, helposti lähestyttävä ja inspiroiva.

Paula Savonen

Energinen ja empaattinen Kempowerin viestintäjohtaja Paula Savonen on sähköautoalan ja latausverkostojen vahva asiantuntija. Hän on myös sidosryhmätyön ja  B2B-markkinoinnin ammattilainen ja puhuu sisältöstrategian merkityksestä yrityksille.

Pauliina Grym

Pauliina Grym tarjoaa raikkaita ja virkistäviä näkökulmia populaarikulttuuriin, historiaan ja vaikkapa autoiluun viihdyttävällä tiedon ja huumorin yhdistelmällä ja juontaa tilaisuutesi radiotoimittajan ammattitaidolla.

Pauliina Seppälä

Pauliina Seppälä on osallistumisen, yhteiskunnan, some-viestinnän ja co-creation-ajattelun asiantuntija, jonka tunnetuimpia hankkeita ovat Mesenaatti.me, Yhteismaa ja Siivouspäivä.

Pekka Peura

Pekka Peura (FM) on palkittu opetuskäytänteiden ja opetuskulttuurin kehittäjä. Pekan innovatiivinen tapa luoda uusia toimivia malleja opetukseen ja ennakkoluuloton tapa kertoa niistä ymmärrettävästi on tehnyt hänestä hyvin halutun puhujan Suomessa ja ulkomailla.

Pekko Vehviläinen

Suomen johtava digitaalisten terveyspalveluiden asiantuntija Pekko Vehviläinen on terveysteknologian hyödyntämisen visionääri sekä Suomen mitatuin mies.

Rosa Nenonen

Rosa Nenonen auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamiaan rajoja ja siten kurkottamaan parhaimpaansa.

Sani Leino

Sani Leino on sosiaalisen median ja myynnin asiantuntija joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista.

Sanna Salovuori

Sanna Salovuori on ratkaisukeskeinen valmentaja, tietokirjailija, muusikko ja viestinnän ammattilainen, joka rakastaa innostaa, keskusteluttaa ja oivalluttaa ihmisiä niin valmentajana, fasilitaattorina kuin juontajanakin.

Tapio Lehtinen

Golden Globe Race -purjehtija Tapio Lehtiselle purjehdus ja maailman valtamerten hyvinvointi ovat intohimo ja elämäntehtävä.

Tarun Sharma

Tarun Sharma is a dynamic leader with a wide range of experience from startups to Fortune 100 companies. #Innovation #Digital #Disruption #Strategy #Leadership

Tea Latvala

Tea Latvala puhuu suoraan startup-yrittäjän kohtaamista haasteista. Häntä on kuvattu inspiroivaksi, herätteleväksi ja hauskaksi puhujaksi.

Tomi Teikko

Digitaalisen tulevaisuuden asiantuntija Tomi Teikko on empaattisella sielulla varustettu digiajan supersankari, joka osaa maanläheisesti kertoa digitaalisuuden, tekoälyn ja robotiikan vaikutuksista sinun toimialaasi.

Tuija Pakkanen

Kaupunkianalyytikko Tuija Pakkaneen puhuu mm. kuinka kaupungeissa eläminen ja asuminen tulevat tulevaisuudessa muovautumaan ilmastonmuutoksen torjunnan, ruoan- ja energiantuotannon ja nykyisen teknologisen kasvun myötätuulessa.

Ulrika Björkstam

Ulrika Björkstam on ratkaisukeskeinen valmentaja, kirjailija, pidetty luennoitsija ja keynote-puhuja, jonka työn keskiössä ovat itsen johtamisen taidot, parempi työelämä sekä muutoskykyisyys. Ulrika yhdistää valmennuksiinsa myös taustansa tulevaisuuden ennakoinnin parista ja haastaa kuulijansa ajattelemaan, minkälaista tulevaisuutta...

Unna Lehtipuu

Puhuja, kuusinkertainen tietokirjailija, viestinnän ja vaikuttamisen valmentaja ja oman talouden ja sijoittamisen sparraaja.  Viestintätoimisto Framillan toimitusjohtaja.

Vilma Mutka

Vilma Mutka on inspiroiva valmentaja, fasilitaattori ja yrittäjä, joka uskoo, että jatkuva, ketterä oppiminen on paras kilpailuetu nopeasti muuttuvassa maailmassa. Hän herättelee mm. oppimismuotoilun, yhteiskehittämisen, verkosto- ja osallistavan johtamisen teemoilla, lempeästi ja huumorilla haastaen.

Avoin tarjouspyyntö tavoittaa jokaisen puhujan

Avoimen tarjouspyynnön jättäminen on vaivaton tapa tavoittaa kaikki puhujat yhdellä kertaa. Tarjouspyynnön jättäminen ei maksa, eikä velvoita sinua ostopäätökseen. Yhteystietosi säilyvät luottamuksellisina Keynotella, ja valitset itse keiden kanssa jatkat keskustelua tarkemmin.

Voit LÄHEttää suoran viestin valitse­mallesi yksittäi­selle puhujalle.

 Viestisi tavoittaa puhujan henkilö­kohtai­sesti, ja puhujat myös vastaavat sinulle itse.  

Tiimeille vaivaton tapa yllä­pitää puhuja­hankinnat yhdellä sivulla.

Jos koulutus- tai tapahtuma­tuo­tan­nos­sanne työs­ken­telee useampia henki­löitä, voitte luoda yhteisen käyttäjä­tun­nuk­sen, jonka avulla pysytte kaikki ajan­tasalla puhujahakujen ja saatujen tarjous­ten suhteen.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!