TUTUSTU ROSTERIIMME

PUHUJAT, JUONTAJAT JA MODERAATTORIT

Puhujat, juontajat, moderaattorit, fasilitaattorit – tällä sivulla näet kaikki puhujamme ja voit tutustua heihin tarkemmin klikkaamalla profiilikuvaa, jolloin siirryt heidän omalle puhujasivulleen. Puhujasivulla on kerrottu tarkemmin puheenaiheista ja osaamisesta. Puhujan omalle sivulle on koottu myös tärkeimpiä linkkejä, joiden avulla voit tutustua heihin syvemmin. Moni puhujamme toimii myös ammattitaitoisena moderaattorina.

Avoin tarjouspyyntö tavoittaa jokaisen puhujan

Avoimen tarjouspyynnön jättäminen on vaivaton tapa tavoittaa kaikki puhujat yhdellä kertaa, eikä tarjouspyynnön maksa mitään eikä velvoita sinua ostopäätökseen. Yhteystietosi säilyvät luottamuksellisina Keynotella, ja valitset itse keiden kanssa jatkat keskustelua tarkemmin.

Voit myös halutes­sasi lähettää suoran viestin valitse­mallesi yksittäi­selle puhujalle.

Voit myös lähettää suoran viestin yksittäiselle puhujalle puhujan omalta sivulta. Viestisi tavoittaa puhujan henkilö­kohtai­sesti. Tätä varten sinun tulee luoda maksuton käyttäjä­tunnus palve­luumme. Puhuja saa viestisi mukana nähdä nimesi ja organisaatiosi.    

Tiimeille vaivaton tavan yllä­pitää puhuja­hankinnat yhdellä sivulla.

Jos tapahtuma­tuo­tan­nos­sanne työs­ken­telee useampia henki­löitä, voitte luoda yhteisen käyttäjä­tun­nuk­sen, jonka avulla pysytte kaikki ajan­tasalla puhujahakujen ja saatujen tarjous­ten suhteen.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!