Joni Jaakkola

Joni Jaakkola

Joni Jaakkola on Optimal Performance -yrityksen perustaja, voimaharjoitteluvalmentaja, luennoitsija sekä hyvinvointialan yrittäjä. Mukaansatempaava ja humoristinen tyyli puree monenlaisiin kuulijoihin, insinööristä kovan tason johtajiin. Joni on suosittu luennoitsija yrityksissä ja tapahtumissa.

Kaisa Jaakkola

Kaisa Jaakkola

Kaisa Jaakkola on bestseller-tietokirjailija (mm. Palaudu ja vahvistu), yrittäjä, jooga- ja mindfulness-ohjaaja CFM®, työhyvinvoinnin luennoitsija ja äiti. 

Maarit Lassander

Maarit Lassander

Erikoispsykologi Maarit Lassanderin osaamisaluetta on talouden psykologia, arvot ja onnellisuus sekä mindfulness, mihin liittyen hän on tehnyt väitöskirjansa. Hän puhuu psyykkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ja talouden yhtymäkohdista hyvän elämän kantavina voimina.

Pekko Vehviläinen

Pekko Vehviläinen

Suomen johtava digitaalisten terveyspalveluiden asiantuntija Pekko Vehviläinen on terveysteknologian hyödyntämisen visionääri sekä Suomen mitatuin mies.

Jukka Viljanen

Jukka Viljanen

Jukka Viljanen on suomalainen seikkailujuoksija sekä valmentaja, joka on venyttänyt rajojaan kuumilla aavikoilla ja hyytävän kylmillä jäätiköillä. Hän puhuu motivaation ja uskaltamisen puolesta niin englanniksi kuin suomeksi.