Sanna Salovuori

Sanna Salovuori

Sanna Salovuori on ratkaisukeskeinen valmentaja, tietokirjailija, muusikko ja viestinnän ammattilainen, joka rakastaa innostaa, keskusteluttaa ja oivalluttaa ihmisiä niin valmentajana, fasilitaattorina kuin juontajanakin.

Emilia Elisabet Lahti

Emilia Elisabet Lahti

Emilia Elisabet Lahti on palkittu kouluttaja ja sisututkija, jonka luennot vievät vahvalle matkalle sisäisen voiman ytimeen. Saat mukaasi työkalut, joilla suunnata kohti uutta ilman pelkoa.

Rosa Nenonen

Rosa Nenonen

Rosa Nenonen auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamiaan rajoja ja siten kurkottamaan parhaimpaansa.

Miia Paakkanen

Miia Paakkanen

Miia Paakkanen on Suomen myötätunto työssä -tutkimuksen pioneeri ja asiantuntija, kokenut työelämän tunnetaitojen valmentaja. Hän on myös monitieteinen ja kansainvälisesti verkostoitunut ja aktiivinen positiivisen psykologian ja organisaatiotieteen tieteentekijä ja käytäntöön soveltaja. Miiaa kuvataan aidosti välittävänä ja suvereenina alansa asiantuntijana, kouluttajana ja luennoitsijana. Miia on esittänyt tutkimustaan muun muassa The Dalai Laman perustamassa tutkimusyksikössä Stanfordin yliopistossa.

Aleksi Litovaara

Aleksi Litovaara

Aleksi on hymyn voimaan uskova entinen huippu-urheilija, haluttu mindfulness luennoitsija ja coach joka vahvistaa suomalaisten työhyvinvointia ilon ja aitouden kautta.