Perttu Pölönen

Perttu Pölönen

Perttu Pölönen on futuristi, keksijä ja tietokirjailija. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa. Perttu on kokenut puhuja, joka on antanut yli 850 puheenvuoroa 15 eri maassa.

Julius Jansson

Julius Jansson

Julius Jansson on kokenut digitaalisen markkinoinnin tekijä, joka tuntee ajankohtaiset työkalut ja toimintatavat työskenneltyään yli vuosikymmenen Suomen parhaissa digimarkkinointi- ja mediatoimistoissa.

Karoliina Jarenko: Uudistumisen tärkeys – yrittäjille

Karoliina Jarenko: Uudistumisen tärkeys – yrittäjille

Puheenvuoroni tärkein viesti on kannustaa yrittäjiä uudistumaan. Nojaan asiantuntijuuteeni motivaation ja oppimisen johtamisesta ja työelämän muutoksesta, mutta ehkäpä suurempi antini kuulijoille olisi oma elämäni yrittäjänä ja oman persoonan rohkea käyttäminen henkilöbrändin rakentamisessa.