TUTUSTU ROSTERIIMME

ammattitaitoiset ja valovoimaiset 

JUONTAJAT JA MODERAATTORIT

Puheen ammattilainen tekee tilaisuudestasi mieleenpainuvan ja onnistuneen – valitse juontajat tai moderaattorit tilaisuuteesi. Tavoitat heidät henkilökohtaisesti lähettämällä viestin puhujasivulta.

Aki Ahlroth

Aki Ahlrothilla on taito herätellä yleisöä ja tarkastella työelämän ilmiöitä ja tuttujakin aiheita yllätyksellisistä näkökulmista.

Ali Giray

Yrittäjä, vuoden pakolaismies ja kotouttaja Ali Giray haluaa olla sillanrakentaja uudelle Suomelle, jossa myös maahanmuuttajat osallistuvat yhteiskunnan rakentamiseen.

Anna Perho

Anna Perho on Suomen suosituimpia inspiraatiopuhujia, jonka missiona on väittää, viihdyttää ja valmentaa.

Camilla Tuominen

Camilla Tuominen: Yksilöiden ja yritysten tulevaisuuden kilpailukyky riippuu siitä kuinka hyvät taidot heillä on ymmärtää ja johtaa tunteita.

Iida Mäkikallio

Psykologi Iida Mäkikallio on valmentanut vuosia tunnetaitoja ja sisäisen motivaation johtamista eri alojen yritysten johdolle ja työntekijöille.

Joni Jaakkola

Joni Jaakkola on Optimal Performance -yrityksen perustaja, voimaharjoitteluvalmentaja, luennoitsija sekä hyvinvointialan yrittäjä. Mukaansatempaava ja humoristinen tyyli puree monenlaisiin kuulijoihin, insinööristä kovan tason johtajiin. Joni on suosittu luennoitsija yrityksissä ja tapahtumissa.

Jukka Viljanen

Jukka Viljanen on suomalainen seikkailujuoksija sekä valmentaja, joka on venyttänyt rajojaan kuumilla aavikoilla ja hyytävän kylmillä jäätiköillä. Hän puhuu motivaation ja uskaltamisen puolesta niin englanniksi kuin suomeksi.

Kati Tiainen

Kati Tiainen on innostava puhuja digitaalisen transformaation, oppimisen, tietotyön muutoksen ja johtajuuden rajapinnassa. Hän on Microsoftin digitaalisen oppimisen strategiajohtaja.

Katri Lehtovaara

Katri Lehtovaara on opetusalan ammattilainen, joka puhuu innostavasti koulun kehittämisestä ja oppimisen kulttuurin merkityksestä. “Hyvinvoiva koulu on yhteisö, jossa oppiminen on koko yhteisön voimavara.”

Katriina Valli

Katriina on tekoäly-yrittäjä jolla on 23 vuoden kokemus ATK-alasta. Katriina on eläväinen esiintyjä ja puhuu automaatiosta ja tekoälystä maanläheisesti, kokemusten kautta.

Lorenz Backman

Esiintymisen monipuolinen ammattilainen, teatteritaiteen maisteri Lorenz Backman tunnetaan juontajana, näyttelijänä ja mielenvalmentajana. Hän on myös Pelasta muistisairas ry:n toiminnanjohtaja.

Mika Pantzar

Taloustieteiljä, kauppatieteiden tohtori Mika Pantzar on erikoistunut teknologiatutkimukseen ja käyttäjäläheisten innovaatioiden tutkimukseen.

Mikko Eerola

Inspiroiva, kansainvälinen keynotepuhuja digitalisaation liike­toiminta­mahdol­lisuuk­sista. Yksi Lohkoketjut – tiekartta päättäjille tietokirjan kirjoittajista.

Niina Hietalahti

Niina Hietalahti on Anton & Anton ruokakaupan perustaja ja ruokastrategi, jota innostaa ruokabisneksen mahdollisuudet vaikuttaa jokapäiväisten kuluttajavalintojen kautta yksilön, yhteisön ja maapallon hyvinvointiin. Uusien teknologioiden ja fiksujen brändien yhteisvaikutuksella voidaan muuttaa maailmaa!

Niko Kivelä

Stand up -koomikko Niko Kivelä on yksi Suomen suosituimpia artisteja. Puhujana yllättävä, helposti lähestyttävä ja inspiroiva.

Paula Savonen

Energinen ja empaattinen Kempowerin viestintäjohtaja Paula Savonen on sähköautoalan ja latausverkostojen vahva asiantuntija. Hän on myös sidosryhmätyön ja  B2B-markkinoinnin ammattilainen ja puhuu sisältöstrategian merkityksestä yrityksille.

Pauliina Grym

Pauliina Grym tarjoaa raikkaita ja virkistäviä näkökulmia populaarikulttuuriin, historiaan ja vaikkapa autoiluun viihdyttävällä tiedon ja huumorin yhdistelmällä ja juontaa tilaisuutesi radiotoimittajan ammattitaidolla.

Pauliina Seppälä

Pauliina Seppälä on osallistumisen, yhteiskunnan, some-viestinnän ja co-creation-ajattelun asiantuntija, jonka tunnetuimpia hankkeita ovat Mesenaatti.me, Yhteismaa ja Siivouspäivä.

Rosa Nenonen

Rosa Nenonen auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamiaan rajoja ja siten kurkottamaan parhaimpaansa.

Sani Leino

Sani Leino on sosiaalisen median ja myynnin asiantuntija joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista.

Sanna Salovuori

Sanna Salovuori on ratkaisukeskeinen valmentaja, tietokirjailija, muusikko ja viestinnän ammattilainen, joka rakastaa innostaa, keskusteluttaa ja oivalluttaa ihmisiä niin valmentajana, fasilitaattorina kuin juontajanakin.

Tarun Sharma

Tarun Sharma is a dynamic leader with a wide range of experience from startups to Fortune 100 companies. #Innovation #Digital #Disruption #Strategy #Leadership

Tea Latvala

Tea Latvala puhuu suoraan startup-yrittäjän kohtaamista haasteista. Häntä on kuvattu inspiroivaksi, herätteleväksi ja hauskaksi puhujaksi.

Vilma Mutka

Vilma Mutka on inspiroiva valmentaja, fasilitaattori ja yrittäjä, joka uskoo, että jatkuva, ketterä oppiminen on paras kilpailuetu nopeasti muuttuvassa maailmassa. Hän herättelee mm. oppimismuotoilun, yhteiskehittämisen, verkosto- ja osallistavan johtamisen teemoilla, lempeästi ja huumorilla haastaen.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!